Vinduer og døre i Hobro

Fornyede vinduer og døre

Er dine vinduer og døre helt nedslidte, eller trænger de bare til en renovering? Så kan vi tilbyde flere løsninger. Hos Hobro Tømrer og Snedker P/S har vi mange års erfaring med både renovering og udskiftning i alle slags byggerier. Er du i tvivl om, hvilke type du skal vælge, kan vi hjælpe dig med at træffe beslutningen. Vi lytter grundigt til dine ønsker og vejleder dig bedst muligt, så du bliver glad og tilfreds med den endelige løsning. Vi stræber altid efter at levere den bedste kundeservice og de bedste resultater.

Hobro Tømrer & Snedker tilbyder professionelt arbejde med vinduer og døre i dit hjem. Vi har mange års erfaring og vores fagfolk sikrer kvalitetsarbejde til en fair pris. Vores produkter er energieffektive og holder i mange år. Kontakt os i dag for et tilbud på din næste udskiftning af vinduer eller døre.

Læs mere om os her.

Renovering

Ved renovering kan vi bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Ydermere kan vi udskifte partielt nedbrudt træ. Vi fornyer dine vinduer, så de ser flotte ud igen.

Udskiftning af vinduer og døre

Ved udskiftning af dørene og vinduerne kan vi tilbyde levering og udskiftning med færdigmalede elementer fra nogle af Danmarks førende fabrikanter. Nye vinduer kan øge både værdien og komforten i dit hjem eller på dit kontor.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 9852 4433 eller sende en mail til mail@hobrotoemrer.dk.