Ring til os på 9852 4433

Tagarbejde i Hobro

Alt i tagarbejde

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Få hjælp til alt i tagarbejde, fra renovering til nyt tag. Der er mange muligheder i forhold til materialevalg og udtryk. Vi vejleder dig omkring den bedste tagløsning, der opfylder dine behov. Hos Hobro Tømrer og Snedkerforretning P/S vil du altid opleve høj kvalitet, kompetent rådgivning, tæt dialog og stor fokus på kundetilfredshed.

Vi er specialister i tagarbejde

Mange års erfaring har gjort os til specialister inden for tagrenovering og lægning af tag. Taget er det vigtigste værn mod vejrliget, og der kan spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden. Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation eller om der er behov for at lægge et helt nyt tag.

Vi udskifter også vinduer, hvis der er behov for det.

Kontakt os

Kontakt os for en uforpligtende snak og et tilbud på tagarbejde. Vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, du måtte have. Ring til os på telefon 9852 4433 eller skriv til mail@hobrotoemrer.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.