Profil

Din alsidige tømrer og snedker i Hobro

Esben og de øvrige ansatte udgør et team på dygtige håndværkere.

Vi har arbejdet sammen i mange år, og med vores ekspertise, samt håndværksmæssige fagligheder, har vi hjulpet rigtig mange med at realisere deres drømme og projekter.

Gennem tiden har vi udført og løst mange forskellige opgaver, både for private og virksomheder – Alt fra udskiftning og renovering af vinduer og døre, til isolering af loftrum, eller opførelse af industri byggeri og nye kontor miljøer.

En solid virksomhed

Firmaet startede tilbage i 80erne. Senere kom Esben til, og han er udlært i virksomheden i 1992.

I 2007 kom de med i firmaet, som han i dag ejer. Vi er begge i tæt dialog fra start til slut under udførelse, og med vores samlede ekspertise sørger vi for, at du får en god oplevelse.

Esben bevæger sig mest i marken, og har dialogen med vores private kunder, han er tovholder på byggepladsen, men er heller ikke bange for selv at tage fat.

Udførelse og rådgivning i øjenhøjde

Vi møder alle vores kunder i øjenhøjde, og ud fra den enkelte kundes økonomi samt ønsker, finder vi sammen en passende løsning. Vi ved at kompetent rådgivning skal være i højsædet, når du som kunde kontakter os som fagmand med spørgsmål og ønsker.

Dine meninger, ønsker og idéer vægter vi højt, men vi er samtidig realistiske og lover ikke noget, som vi ikke kan stå ved og som ikke er bæredygtigt, eller som slet ikke kan lade sig gøre.

Mange af vores nye kunder kommer fra mund-til-mund og referencer, både fra nær og fjern. Det mener vi er den stærkeste reklame, og vi ved dette kun kan lade sig gøre, så længe vi yder en god service og leverer et godt stykke arbejde – hver gang!

Kvalitet, udført med respekt.

Ud over Esben er vi i mellem 12 og 20 dygtige håndværkere – alt efter sæson og opgaver.

Vi sætter en ære i vores arbejde og vi ved at, det kræver stor respekt, når vi betræder dit private hjem og ejendom under udførelsen af netop dette arbejde. Vi går alle altid den ekstra mil, for at sikre at den enkelte kunde er tilfreds igennem alle projektets faser – lige fra rådgivningen, udførelsen samt slutresultatet.

Under hele projektet er vi i tæt dialog med dig, en aftale er en aftale, og derfor er det vigtigt for os, du er oplyst i vores arbejdsgang hos dig. Samtidig forlader vi dig ikke i et tilbageværende byggerod, når vi kører.

bg

Drømmer du om at renovere huset?

Kort tekst om, hvorfor eller hvordan man kontakter dem


Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.