Renovering og ombygning i Hobro

Professionel renovering og ombygning

Har du planer om renovering eller ombygning, så er du meget velkommen til at kontakte os hos Hobro Tømrer og Snedker P/S. Vi har mange års erfaring med netop disse slags opgaver. Selv de vanskelige opgaver påtager vi os gerne og renoverer netop dit hjem eller dine erhvervslokaler så smukt og effektivt som muligt. Inden projektet påbegyndes, tager vi naturligvis en grundig snak med dig omkring dine ønsker og forventninger, så vi kommer helt rigtigt fra start.

Overlad alt til os

Der er mange ting at holde styr på i forbindelse med en renovering eller ombygning. Heldigvis er der ikke noget, som du skal bekymre dig om, når du overlader opgaven til os. Uanset om du har brug for hjælp til en mindre eller større renoveringsopgave, vil vi gerne tage en snak og give dig et tilbud på udførelse af dit påtænkte projekt. Lad os hjælpe dig i mål.

Er du interesseret i at få opført en helt ny bygning, kan du læse mere om nybyg her.

Kontakt os for en pris på dit projekt

Prisen på renovering eller ombygning afhænger af, hvad der skal laves. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på netop dit projekt. Ring på telefon 9852 4433 eller skriv på mail mail@hobrotoemrer.dk.