Nybyg i Hobro – privat og erhverv

Vi klarer alt inden for nybyg

Går du med tankerne om at flytte ind i et nyt hus, bygget efter dine ønsker og behov? Eller skal du have opført en ny kontorbygning? Hos Hobro Tømrer & Snedker P/S udfører vi alle former for nybyg. Uanset om det er for private eller virksomheder, er vi en seriøs samarbejdspartner, der leverer høj kvalitet til tiden. Vores kerneværdier bygger på kvalitet, tillid, tæt kundekontakt og ikke mindst åbenhed.

Vi er medlem af BYG, hvilket sikrer dig BYG’s garantiordning.

Kompetent rådgivning

Vi hjælper dig gerne med at videreudvikle eller skabe det bedste forslag til dit projekt – fra den første idé til det færdige resultat. Det er vigtigt for os, at du som kunde hos os altid føler dig tryg omkring forløbet.

Hobro Tømrer & Snedker P/S er en erfaren virksomhed med ekspertise inden for nybyg og renovering i større eller mindre projekter. Vores dygtige ansatte har mange års erfaring med at skræddersy og bygge drømmehuse for vores kunder. Vi tilbyder alt fra rådgivning og design til fuldførelse af nybyggeri.

Vores kompetencer dækker over alt fra fundament til tag, og vi arbejder altid med fokus på kvalitet og æstetik. Vi sætter en ære i at levere et færdigt resultat, som både du og vi kan være stolte af. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste nybyg-projekt.

Vil du vide mere om nybyg?

Ønsker du at vide mere om nybyg, hvordan vi kan hjælpe dig med netop dit byggeprojekt? Kontakt os i dag og lad os tage en snak. Vi kan samtidig give dig et helt uforpligtende tilbud. Ring på telefon 9852 4433 eller skriv på mail mail@hobrotoemrer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.