Ring til os på 9852 4433

Vi udfører

Kort beskrivelse af deres service eller hvordan man kontakter dem.

Tømrer og snedkerarbejde

Der udføres naturligvis opgaver som del- eller totalentrepriser, og vi ligger særlig vægt på høj kvalitet samt at overholde foreskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke.

Tagudskiftning, renoveringsopgaver, nye parcelhuse, udskiftning af udhæng, carporte, døre, vinduer, opsætning af køkkener, nybygninger, tilbygninger, ombygninger m.m.

Tilbygning

Vi kan tilbyde alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med til- & ombygning samt renovering.

Skal De have nyt køkken, badeværelse?
Skal tagetagen indrettes eller bygges om?

Nybygning

Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S udfører alle former for nybygninger.
Om det er for private eller virksomheder er vi en seriøs samarbejdspartner, der leverer høj kvalitet til tiden.

Vi hjælper gerne med at videreudvikle eller skabe det bedste forslag til jeres projekt i tæt samarbejde mellem jer og vores professionelle rådgiverer fra den første idé til det færdige resultat.

Erhvervsbyggeri

Vi sætter os altid grundigt ind i de behov, den firmakultur og de visioner, der ligger til grund for bygherrens organisation, så de ydre, fysiske rammer og indretningen understreger de indre værdier.

Vi kan tilbyde erhvervsbyggeri i mange afskygninger som fx kontorbygninger, produktionsvirksomheder og lagerbygninger.

Opgaverne inden for boligbyggeri spænder fra mindre andelsboliger i klyngebebyggelse til større senior-boligbyggerier med fællesbygninger – udført i henholdsvis fag- og hovedentrepriser.

Renovering

Vore dygtige medarbejdere står til rådighed med projektering, tegninger, indhentelse af tilladelser osv., og vi giver Dem gerne et tilbud på udførelse af Deres påtænkte opgave, stor eller lille.

Selv de vanskelige opgaver påtager vi os gerne og renoverer netop Deres bygning så smukt og effektivt som muligt.

Vinduer og døre

Er Deres døre og vinduer nedslidte eller trænger de bare til en renovering? Så kan vi tilbyde flere løsninger.

Ved renovering kan vi bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag, ydermere kan partielt nedbrudt træ udskiftes.

Ved udskiftning af døre og vinduer kan vi tilbyde levering, og udskiftning med færdigmalet elementer fra nogle af Danmarks førende fabrikanter.

Totalentreprise

Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S har stor erfaring med hoved-, total- & fagentrepriser og har mange store projekter bag os.

Ved at vælge en totalløsning gennem Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S har De blot én kontaktperson, der igen har kontakten videre til de implicerede faggrupper.

Vi koordinerer således Deres projekt på professionel vis, så De kan koncentrere Dem om vigtigere ting end at holde styr på flere håndværkergrupper på én gang

Tagarbejde

Mange års erfaring har gjort os til specialister inden for tagrenovering og lægning af tag. Taget er det vigtigste værn mod vejrliget, og der kan spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden.

Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om Deres tag kan nøjes med en mindre reparation eller om der er behov